ESUZEM Öğrenci Duyurusu
2.10.2020

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim sürecinde DYS sistemi kapanmış olup Güz dönemi itibariyle UZEM üzerinden yürütülecektir.

Üniversitemiz öğrencileri UZEM Öğrenme Yöntemi Sistemi’ne (UZEMÖYS) 4 Ekim 2020 tarihinden itibaren NetYetki şifreleri ile giriş yapabileceklerdir. Uzaktan eğitimle ilgili bilgilere ve eğitim videolarına UZEM web sitesinden (uzem.ogu.edu.tr) erişilebilecektir.

Kullanıcı adı: Sicil No/Öğrenci No

Şifre: Netyetki Parolası

Giriş yapmak için üniversitemizin Ortak Kimlik Doğrulama sisteminde kullanılan Öğrenci No/Sicil No ve Parola (Netyetki girişi) kullanılmaktadır. Ortak Kimlik Doğrulama Sistemi (Netyetki) parolaları Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından tanımlanmaktadır. Eğer şifrenizi unuttuysanız veya yeni şifre almak istiyorsanız lütfen şifremi unuttum linkine tıklayınız: