TR | EN
BİG TEAM Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı
8.03.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi iş birliğinde oluşturulan ve ETTOM ile ARİNKOM TTO tarafından yürütülen BİGG TEAM Teknogirişim Programı, 200.000 TL'lik TÜBİTAK hibe desteği için yeni dönem başvuruları devam ediyor!

Bu kapsamda program hakkında bilgi vermek amacıyla 8 Mart 2021, Pazartesi günü saat 14:00’de BİGG TEAM Teknogirişim Programı Tanıtım Toplantısı düzenlenecektir. Toplantıda,

•          BiGG TEAM Teknogirişim Programı kimler için uygun?
  •          Başvuru kriterleri neler?
  •          BİGG TEAM Teknogirişim Programı’nın avantajları neler?
  •          Çağrı kapsamında desteklenecek alanlar hangileri?
  •          BiGG programı 2020 çağrısında geçtiğimiz dönemlerden farklı neler var?

konuları ele alınacaktır. Siz de fikrim var ama nerden başlayacağım diyorsanız süreç hakkında bilgi almak ve BİGG TEAM ile TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişimcilik (BİGG) Programı’nda 200.000 TL hibe ile şirketleşerek girişimcilik ekosistemine katılmak için toplantıya katılımınızı bekleriz.

Etkinlik kaydı için tıklayınız.