Eğitim Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans Programı
10.08.2021

Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü çatısı altındaki Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı bünyesinde açılan Eğitim Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans Programı 2021-2022 döneminde eğitim-öğretim hayatına başlayacaktır.

Eğitim teknolojisini kuramsal ve uygulamalı yönleri ile ele alan program; öğretim teknolojileri alanında bireylere akademik perspektif kazandırmak, alan sorunlarını tespit etmek, öğretim tasarımı ve bilgisayar öğretimi alanında uygulamalı bilimsel çalışmalar üretmek üzere akademik insan gücü yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Teknolojileri tezli yüksek lisans programı için 2021–2022 öğretim yılı güz yarıyılında öğrenci alımı yapılacaktır. Kontenjan bilgileri, başvuru şartları, başvuru tarihleri ve gerekli belgelere Eğitim Bilimleri Enstitüsü web sitesinden ulaşılabilir.

16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında çevrim içi ortamda yapılacak başvuruların sonuçları 3 Eylül 2021 tarihinde duyurulacaktır.

Eğitim Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans Programı ders listesine buradan ulaşılabilir.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü dışından başvuranların alması gereken bilimsel hazırlık derslerine buradan ulaşılabilir.

* Eğitim Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans Programı dersleri yüz yüze gerçekleştirilecek olup program uzaktan değildir.