TR | EN
BÖTE Lisans Programı 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleme Süreci
27.09.2021

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleme Süreci*

1. Bölümümüzde açılan eski program (2007-2018 arasında uygulanan program) dersler çevrimiçi yürütülecektir.
  2. Eğitim Fakültesi Dekanlığı bünyesinde açılan meslek bilgisi, genel kültür, meslek bilgisi seçmeli ve genel kültür seçmeli kategorisindeki dersler (1710… kodlu dersler) çevrimiçi yürütülecektir.
  3. Bölümümüzde açılan yeni program (30.05.2018 tarihinde güncellenen ve ilgili tarihten itibaren uygulanan program) dersler yüz yüze yürütülecektir.
  4. Yüz yüze yürütülen derslerde bir ders haftada 2 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 2 ders şeklinde, haftada 3 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 3 ders ya da minimum 40'ar dakikalık 2 ders şeklinde yapılacaktır. Dersler arasında minimum 10 dakikalık ara verilecektir.
  5. Derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır. Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimde yoklama alınacaktır.
  6. Yüz yüze gerçekleştirilecek derslerde pandemi kurallarına uygun hareket etmeniz ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede uymanız önem arz etmektedir.

*Bu süreç Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Senatosunun 15.09.2021 tarih ve 27 sayılı kararı kapsamında belirlenen "Ders Hazırlama, Sunma ve Değerlendirme İlkeleri’ne dayalı olarak oluşturulmuştur.

Hepimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileriz.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanlığı