BOTE Bahar Dönemi ders programları hakkında duyuru
24.02.2022

Değerli Öğrencilerimiz;
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Eğitim Fakültesi BİLGİSAYAR ÖĞRETİMİ VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI ders programları aşağıdaki gibidir.

Eski Programda kayıt olan öğrenciler ders programı

Yeni Programda kayıt olan öğrenciler ders programı

Programlarda açılmayan derslerin eşdeğerlikleri belirtilmiştir. Bahar donemi için almak istediğiniz ders bölümümüzde açılmamışsa, eşdeğerlik sütunundan karşılığına bakarak eşdeğer dersi almanız gerekmektedir. Tabloda eşdeğerliği verilen dersler dışında da başka bölümlerden danışman onayı ile ders alınabilir.

Bölümümüzde açılmayan dersleri başka bölümlerden alacak tüm öğrencilerin ekteki “Başka bölümden ders alma istek formu”nu doldurmaları ve danışmanlarına ıslak imzalı iletmeleri gerekmektedir.

Bölüm altında açılmayan derslerin farklı bölümlerden alınmasından dolayı oluşacak eksik AKTS durumunu kontrol etmeniz ve olası eksik AKTS durumunu tamamlamak için sosyal etkinlik ya da bölüm dışı seçmeli ders almanız gerekebilir. Lütfen bu konuda sorumluluğun size ait olduğunu unutmayınız. Danışmanlarınızdan gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.

Sosyal etkinliklere katilim dersi uygulama esasları